160405-02

Såg att det vankades modevisning och goodiebags hos GEIST i Barkarby så jag begav mig dit förra veckan för lite mingel.

GEIST var verkligen en mysig butik med kläder, smycken, inredning och andra godsaker. Här ville man flytta in helt enkelt. Jag gick runt och kollade på allt innan jag planterade mig i ett luftigt hörn då det kom en hel del besökare efter någon timme. Jag åt inget (pga min diet) men det fanns kolsyrat vatten som jag glatt klunkade i mig.

Mats bjöd på skönsång under kvällen och för de som åt så fanns det småplock från Delikatessboxen och vin att dricka förutom vattnet.
160405-03
160405-04

Fina Helen (Vitae Stilo) presenterade alla modeller och mellan visningarna så var det utlottningar av många goodiebags. Jag vann inget på plats, men la upp en bild på Instagram och vann då en egen “goodie-bag” att hämta upp i butiken. Tror inte att så många var med i den tävlingen dock, så det var bra odds 😛
160405-05

Jag blev sjukt sugen på att köpa nya kläder, men inget passade mig tyvärr. Så synd på så fina kläder, lite mer tyg så…
160405-06
160405-01

En helkroppsbild på mig från kvällen i min gamla slitna jacka från Lindex. Det är en av mina skönaste jackor faktiskt, men jag har haft den i lite över ett halvår nu och den är redan sliten och ful. Som tur är har jag investerat i en fin vårjacka, som är på tok för tunn ännu, så jag får dras med min röda sköna ett tag till.

Du kanske även gillar