160430-19

Det var sista dagen på Womens Wellness idag vilket känns lite tråkigt för jag tyckte verkligen om det gymmet. Jag fick göra om konditionstestet och sedan ställa mig på vågen för ännu en mätning. Ni kan få se resultatet lite senare, men jag kan redan nu avslöja att det har förbättrats något på dessa 20 dagar som jag vann. Jag har varit oftare på gymmet och trots att jag äter som en kratta så har jag inte tappat mycket i muskler alls. Det är bra om ni frågar mig! Nu har jag bara någon vecka kvar på Friskis innan mitt Juli-uppehåll då jag bara ska träna utomhus eller hemma (om det regnar.) Tänkte att det ska bli kul att se om jag fortsätter att bli bättre konditionsmässigt eller om det krävs ett gym för att jag ska vara motiverad nog att träna regelbundet.

Efter testen så passade jag på att träna en sista gång. Gjorde då mina övningar som jag fått av sjukgymnasten, cirkel samt joggade en kvart. Efter det så hoppade jag in till min älskling, men jag menar inte min kille nu utan, massagebädden. En kvart i den rackaren med styrkan på massagen inställd på hög, så blir man bra mör.

Att få duscha med ett draperi mellan mig och alla de andra kvinnorna på gymmet är även det en lyx som jag har vant mig vid. Är inte alls förtjust i fängelsestilen som Friskis och svettis-gymmen envisas med. Vissa gym har det – som borde vara standard – som en extra feature: “Enskild dusch – I omklädningsrummen erbjuds att duscha avskilt bakom draperi.” De ska renovera duschrummen nu i sommar på Ekeby, men det är nog för mycket begärt att de ska införa Enskild dusch. Sån lyx ska man ju inte unna sina betalande kunder. Men kostar det över 1000 kr i månaden då jäklar finns det draperi!

Hann även med att gå in på Systemet och köpte ett vin att använda till kvällens middag (biff stroganoff) plus ett besök till Lindex där jag äntligen hittade kläder att ha på mig på midsommarafton. Nu är bara frågan vart vi ska ta vägen, har försökt få igång älsklingen till att styra upp något kul med sina vänner, men alla verkar redan planerat sin midsommar 🙁

Du kanske även gillar