160120-04

Sitter här i min ensamhet i köket, kollar på youtubeklipp och väntar på att middagen ska bli klar. Det blir hemmagjord lasagne ikväll och jag har givetvis hällt i en massa gott rödvin (gillar inte vitt vin!) och verkligen gjort en fyllig köttfärssås och god bechamelsås som jag pusslade ihop till en enorm lasagne innan den åkte in i ugnen.

Smuttade lite på rödvinet också, men ska inte dricka nu när det bara är några månader kvar på min aknebehandling. Ska bli skönt att slippa vara så här torr hela tiden.

Annars så har det inte hänt mycket alls. Älsklingen har fortfarande inte vänt tillbaka dygnet så han ligger och sover nu, ska väcka den sötnosen snart! Mina två håriga pojkar ligger i soffan och sover, men de är nog snart igång igen 🙂 På tisdag så ska vi till veterinären med Chester och kolla upp hans nos och lungor för han har låtit så konstigt ända sen vi fick hem honom i december. Lite som Darth Vader fast inte hela tiden och inte lika påtagligt. Kan vara kattsnuva, men det borde ha blivit bättre efter fem veckor tycker man… Får se vad veterinären säger helt enkelt.

Tänkte passa på att ladda upp alla bilder från Formex nu, det blev 300 bilder så jag måste sålla lite tyvärr, så se fram emot det nu innan helgen är slut. En jäkla massa bilder!

Du kanske även gillar