161023-02

Jag gillar att få hem boxar från Testagram (som jag betalar för själv för övrigt!) och jag tycker om att den numera är färgglad. Fast den här månaden var ett bottennapp av sällan skådat slag.

Att de genom produkterna skänker pengar till bröstcancerfonden tycker jag är underbart! Fast att göra en box enbart för kvinnor, där männen som prenumererar uppmuntras att ge den som en “överraskning” till kvinnor de känner… Vilket betyder att Testagram tror att kvinnor blir glada av att tvätta kläder, diska, raka benen och använda trosskydd… Nä, det blev så himla fel hela den grejen.

Om JAG hade gjort en höstbox som riktar sig till kvinnor så hade jag lagt ner saker som är roliga och även män kan uppskatta och det första jag lagt ner i boxen hade varit något lyxigt att äta, en spännande roman (varför samarbetar testagram inte med ett pocketbokförlag?), bodylotion, doftljus och givetvis rosa bandet. Det finns massor med roliga produkter där en del av vinsten går till bröstcancerfonden, men de valde de absolut tråkigaste (från P&G) för den här boxen.

Produkterna i den här boxen fungerar till viss del även för män (de kan också raka benen, diska, tvätta och bära rosa bandet), men att män kan (bör!) tvätta och diska uppmärksammade ni inte ens! Fy skäms!

  • Yes Platinum Original
    YES bästa diskkraft för de tuffaste utmaningarna. Tränger igenom fett 3X snabbare (än YES Original). Då min älskling sköter diskandet hemma så får han den i present av mig, inte tvärtom! Hoppas att det gör att allt blir rent snabbare nu…
  • Gilette Venus Embrace Snap
    En portabel och kompakt rakhyvel som är perfekt för handväskan, resväskan eller gymväskan. Med 5 rakblad och fuktremsa som aktiveras av vatten för mjukt glid. Bästa produkten i boxen för egen del, söt och praktisk.
  • Lenor Golden Orchid
    Lenor har utvecklat ett sköljmedel som gör att doften håller längre och med Anti-Age3 teknologin hjälper det till att skydda din plagg från uttöjning, färgblekning och att tyget noppar. Låt dina kläder vara vackra längre och dofta ljuvligt. Jag gillar just den här doften, men använder inte så mycket sköljmedel då jag tvättar – och att tvätta är bland det tråkigaste jag vet!
  • Always Liners
    Always nya tunna och flexibla trosskydd är så komfortabla att du kan använda dem varje dag. De är dermatologiskt testade och andas vilket ger en fräsch känsla upp till 12 timmar. Jag brukar inte använda Always, men får ta och testa dom nu. Det viktigaste är att de är tunna och inte känns som blöjor.
  • Rosa Bandet
    Oscarsbelönade skådespelerskan Alicia Vikander har designat Cancerfondens rosa band i år. Genom att köpa det rosa bandet bidrar du till att finansiera svensk cancerforskning och öka medvetenheten om bröstcancer. Jag älskar färgen rosa och köper allt jag behöver som bidrar till Rosa Bandet, så nu har jag två jackor med rosa bandet på.

Du kanske även gillar