image
Nog för att man pratar mycket om vädret numera, men oj vilken vändning det gjorde idag. Först sol sedan ösregnade och sen sol igen. Jag föredrog nästan regnet för det blev så svalt och skönt i lägenheten under tiden det regnade.

Jag var precis ute med älsklingen och handlade lite inför middagen jag tänkte laga nu. Det har varit jobbigt de två senaste dagarna med migrän – igen! Så jag har inte gjort något alls annat än legat och mått dåligt. Men nu mår jag rätt bra och orkar kanske ta mig ut imorgon och röra på mig. Som jag gjorde i söndags då jag var ute och drog runt i skogen på jakt efter markörer igen (Hittaut.nu) och då jag även drog med mig två minifästingar hem. Vidriga små kryp, men lätta att ta bort när de är sådär små i alla fall.

Vi ska käka min gamla klassiker chorizopasta ikväll och bara ta det lugnt. Det är bäst att inte anstränga sig för mycket efter ett migränanfall, det är lätt att migränen kommer tillbaka tio gånger starkare än förut om man missköter sig. Dags att slänga på korven!

Du kanske även gillar