När jag på vägen till Uppsala beställde en latte på Espresso House och pratade med baristan så berättade jag att jag varit i Thailand och att det är så skönt att få komma hem till kylan. Hon trodde att jag skämtade. Det gjorde jag faktiskt inte, det är ganska skönt att kunna andas och röra på sig utan att man känner sig helt utmattad i kroppen från värmen. Fast jag har mått riktigt uselt de senaste dagarna. Från att jag kom hem i onsdags till nu på lördagen så har jag mest sovit och varit sjuk. Det är ganska självklart att det blir så när jag umgåtts med folk nästan kontant i två veckor, det klarar mitt psyke knappt av (har varit nära ett nervöst sammanbrott flera gånger under resan) men nu har jag snart laddat mina batterier igen.

Igår var det extra illa dock, då vaknade jag med djävulskt ont i magen och jag testade allt från motion (orkade knappt något) och varmt bad till värmedyna och värktabletter för att lindra smärtan. Sömn var det enda som fungerade även här. Nu känns det bättre, men jag vet inte varför jag hade så ont. Vore konstigt att bli magsjuk efter resan när det är vanligare att bli det under resan.

Ska ta det lugnt nu under helgen och sen blir det jobb på måndag som vanligt. Jag tänkte ta och skriva klart och lägga upp bilderna till min resedagbok nu på eftermiddagen, det blev ett uppehåll i mitt skrivande mot slutet då det var lite stressigt med packning och så. Var verkligen helt slut där ett tag. Men så är jag en tvärtemot-människa och har alltid varit det. Ner för mig är upp för dig och så vidare. Mina kaffebönor är slut här hemma så jag är allmänt låg och seg tills jag kan köpa nya, fast jag får energi av mina kattbarn. De blev verkligen glada över att ha mig hemma igen ?

Du kanske även gillar