Onsdag 15:e februari 2017

Den sega onsdagen började med häng vid poolen där jag tog en islatte och en äpplepaj. Sedan låg jag och tidsinställde första veckans resedagböcker så att jag inte måste jobba en massa med det när vi kommer hem. Vid 10 så masade jag mig iväg till gymmet och körde ett cardio-pass på löpbandet, sen blev det några ryggövningar och squats ned vikter givetvis.

Jag tröttnade på att ligga ute vid poolen, då jag inte kände för att bada och det började regna så smått. Gick då in och la mig på sängen och sov någon timme. När jag vaknade så fixade jag med min packning så att det är klart till imorgon då vi ska byta hotell igen. Jag glodde på några Youtube-klipp och laddade ner lite podcast att lyssna på senare.

Fixade sedan i ordning mig inför kvällen då vi skulle ut och äta som vanligt. Fast den här gången blev det middag på hotellet där vi hade en rabattkupong på 10%. Jag hade svårt att välja mat då jag inte var hungrig, så det blev en club sandwich som är lätt att ta med sig och äta upp senare. Glömde säga till om att jag inte ville ha bacon på dock.

Jag drack lite för fort efter att jag ätit så fick ont i magen, men det gick över efter ett tag.

Efter middagen så gick vi hem till de andra och drack lite whiskey medan vi spelade kort. Jag hade glömt bort reglerna till både skitgubbe och vändtia, men det gick bra ändå 🙂 Efter några omgångar så gick jag tillbaka till rummet och tänkte läsa, men fortsatte att skriva på min resedagbok innan jag somnade. Det är svårare att skriva dessa om jag inte har dagen färskt i minnet. Sen somnade jag och det var allt för den här dagen.

Du kanske även gillar