Känner mig seg i huvudet nu kring lunch. Jag har ätit en del av min billiga (“Ät snart”) baguette och spenderar resterande lunchrast med att ta en bild på mig själv och skriva detta. Har inte mycket annat att göra då jag inte vill gå ut i det här skitvädret.

Är väldigt nöjd över mitt klädinköp igår då jag bland annat kom hem med den här söta tröjan, behån (som ni inte kan se) under den och mina Molly jeggings – skönaste byxorna jag haft, men så är det hög midja också vilket underlättar när man har såkallad muffintop. Bekvämligheten kommer först!

Men en sak som jag har stört mig på ett tag nu är att jag blivit så benig. Jag väger ju ändå 80 kg till mina 176 cm och då borde det finnas lite att ta på, men mitt underhudsfett klumpar sig liksom vid lår, överarmar och framme på magen. Resten av kroppen är ganska stum och det finns bara kött under huden. Det är hopplöst för mig att bli nöjd helt enkelt. Kan varken få till en snygg tjock kropp eller en skön smal kropp… Jag bryr mig inte ett dugg om vikten utan vill bara må bra och vara mjuk i kroppen, inte hård och benig!

Det verkar inte gå att träna sig mjuk och gosig heller, eller? Har ni något bra tips på vad man kan göra åt detta?

Du kanske även gillar