Efter att jag slutat samla på mjukdjur så har jag börjat samla på lite mer användbara saker, som de här limited edition-muggarna från Espresso House. Nu har jag en vintermugg och en sommarmugg. Hoppas att det kommer en för höst och vår också, den våriga får hemskt gärna vara rosa 😉

Vilken skitdag jag har haft! Hade planerat att ta en lång cykeltur och lämna tillbaka en bok på biblioteket samtidigt som jag skulle hämta ut två nya, men när jag skulle ge mig iväg så hittade jag inte mitt lånekort. Letade som en galning och vände upp och ner på allt, men jag kom bara inte ihåg vart jag lagt det. Till slut satt jag bara helt uppgiven p golvet och hann därför inte iväg i tid innan biblioteket stängde. Det hela fick mig att tappa all energi och motivation till att göra något alls. Ville inte längre cykla eller lämna lägenheten.

Efter ett tag så började jag att få ångestkänslor, svårt att andas och hjärtklappning vilket alltid är otroligt jobbigt. För att slippa obehagskänslorna så stack jag genast ut i Stadsskogen och sprang så fort jag kunde under en kortare tid. Orkade inte springa hela vägen runt, men jag kände inte av någon ångest när jag kom hem tack och lov!

Får ta och testa att låna utan kort imorgon istället och hittar jag inte kortet sen så får jag skaffa ett nytt helt enkelt. Synd att man måste ha kort alls, nu när teknologin finns så borde man istället bara kunna logga in i systemet med användarnamn och lösen för att låna.

Nu ska jag ta och sova så att jag orkar åka iväg imorgon. Ska vara kattvakt igen åt lilla Lusen och Morris!

Du kanske även gillar