Hur kommer det sig att jag alltid lyckas boka in sämsta tiden för att tvätta kläder? Det fanns bara en tid kvar den här veckan och det var nu på söndagen. Klockan sju på morgonen! Fy attan vad jobbigt att behöva släpa sig upp på morgonen och sedan släpa ner alla kassar med kläder och handdukar till tvättstugan. Känner mig lite som jag tror att pigorna kände sig förr när de skulle upp i ottan och mjölka korna. Fast de gick säkert och lade sig i tid på kvällen istället för att sitta uppe till två på natten som jag gjorde igår. Är huvudet dumt så får kroppen lida.

Yoshi och Chester är sura på mig nu också. Chester har fått nytt foder, Royal Canine Calm, som ska “lugna hans nerver” då han varit väldigt lättskrämd på sistone. Han hoppar till över minsta lilla. Förhoppningsvis så ska han även gå ner lite i vikt, men det är svårt när han inte kan låta bli sin brorsas mat. Vi har köpt en matskål som bara är till för Yoshi, men vi fick veta att han inte har något chip i nacken eller att det slutat fungera och det krävs ett chip för att matskålen ska känna av att det är Yoshi som ska äta och inte Chester (den öppnar och stänger sig automatiskt) så vi får vänta ett tag tills vi kan få ett nytt insatt.

Planen idag är att motionera på något sätt. Är inte peppad alls utan vill bara gå och lägga mig och sova, men jag får tvinga mig ut på en joggingtur eller nåt. Igår så provtränade jag på nya gymmet OneWay i Rosendal. Det var väldigt fint men det jag var mest intresserad av, löpbanan på taket, var inte klar ännu så jag får komma tillbaka om några veckor och testa den då istället. Vilket tycker ni är det bästa gymmet i Uppsala? Jag har testat Friskis & Svettis, WomensWellness och Fyrishov plus OneWay nu.

Du kanske även gillar