RESEDAGBOK Fredag 24 Februari

Vi kom fram till Phukets flygplats klockan 15:30 lokal tid. Det första vi gjorde var att stå i en lång kö för att sedan få pass och ankomst-dokumentet godkänt. Hade inte fyllt i adressen där vi skulle bo, men vi improviserade fram Ao nang trots att vi inte skulle dit förrän om en vecka. Efter ett långt besök på toaletten (hade inte kunnat gå på planet i lugn och ro) så mötte vi upp med Håkan, min storebror och hans fru Marie och dotter Elin. Vi tog en taxi – jäklar vad fort de kör, galningarna, och kom snabbt fram till hotellet Gini’s resorts. Ett väldigt mysigt hotell med bra air condidioner och wi-fi! Svårt att vara utan nät även på semestern.

Packade in mina saker i garderoben och fixade kombination till säkerhetsskåpet, men lämnade allt i väskan då vände ska iväg till Phi Phi Island om några dagar. Det blir tidigt på morgonen så jag måste vara väl förberedd. Vi tog varsin dricka utanför rummet. Fick en Breezer Limited Edition Strawberry av Håkan. Den kan jag rekommendera Emilia 😉

När det blivit mörkt så gick vi till strandrestaurangerna och åt middag. Det blev en stark och god Kyckling Paneng för mig. I love stark mat.

Jag somnade som en stock när vi kom hem. Hade ju inte sovit ordentligt på över två dygn.

Du kanske även gillar