Yoshi

Har tråkigt nog haft migränkänningar hela kvällen, så nu ligger jag i badet och vilar upp huvudet efter ännu en lång (semester)dag. Är det bara jag som tycker att det känns mer stressigt att göra saker när man har semester än när man är ledig på helgerna och efter jobbet? Jag har knappt hunnit umgås med mina vänner och inte åkt på någon kortare bilresa med älsklingen heller.

Vi har förvisso fixat en hel del med morsans landställe vilket är roligt. Så vi kan åka dit och få lite lugn och ro i sommar. Förutsatt att morsan inte säljer stället som hon hotar med varje gång hon blir irriterad över att det inte är det sjöställe hon alltid drömt om. Jag tycker att det räcker med att anlägga en liten damm – eller ännu bättre – en pool! Så har man vatten vid huset!

Har ändå lyckats få en nyckel till huset nu, så att vi kan åka dit när vi känner för det. Inte för att jag har fixat det där körkortet än, så älsklingen får fortsätta agera chaufför.

Jag är på tok för stressad för körkort just nu. Att plugga och göra prov alltså. Det har aldrig varit något för mig, all ångest över att misslyckas med något som är relativt enkelt, men jag borde övningsköra åtminstone. Snart har alla jag känner körkort utom jag…

Har haft det mysigt med min lilla Yoshi på balkongen idag och ätit en Chevre- och laxsallad från Güntherska hovkonditoriet i Uppsala. Ville unna mig något gott och det kändes lite som en fredag. Men eftersom det bara var torsdag, så kan jag unna mig något imorgon också, smart tänkt alltså 😉

Chevre- & Laxsallad från Güntherska

Morris
Träffade även Morris (på bilden) och Lucy innan jag åkte till Uppsala. De älskar att jaga efter fåglar och varandra på lekparken. Sötnosarna.

Du kanske även gillar