A Guide to Second Date Sex
Laura och Ryan är perfekta för varandra: de älskar båda Meryl Streep, har blivit dumpade och bedragna i sina tidigare förhållanden, och de har ingen aning om vad de ska göra på andra dejten. De vet båda två att de måste låtsas vara helt annorlunda än de tidigare varit i hopp om att få det rätt det den här gången. Hur illa kan en andra dejt verkligen bli och vad har de egentligen att förlora?

Det var ett tag sen jag recenserade en film, men mitt i skräckfilmstittandet – då jag senast såg 47 meters down och 47 meters down: uncaged (hajskräck) – så råkade jag komma över den här lilla godbiten. A guide to Second Date Sex från 2019. Jag är ett fan av George MacKay sedan tidigare i och med ungdomsfilmer som How I Live Now och Where Hands Touch, men han är väl mest aktuell med krigsskildringen 1917. Alexandra Roach såg jag senast i den fantastiska tv-serien Sanditon (hoppas det kommer en fortsättning för jag var inte nöjd med sista avsnittet!) och jag kunde inte låta bli att älska de två i den här filmen!

Så här skrev jag i min imdb-recension:

“It’s a spot on 2nd (or 1st…) date experience for us awkward but funny people. The acting is phenomenal and it has scenes that are soo cringe, but lovable at the same time! I go “oh no, you didn’t!” from one second to looking starry eyed and giggling like a school girl the next. And I love George MacKay and Alexandra Roach, they are such an attractive couple in this movie. The chemistry is definitely there! Greatly underrated at the moment. If you like British humor and have a sweet spot for everyday romance – you’ll enjoy this.”

Rekommenderas varmt när den finns tillgänglig på svenska streamingsidor.

Du kanske även gillar