Nu överdriver jag i rubriken men det var ett tag sedan vi var på Afternoon Tea på hotel Hansson i stan. Berättade inte så mycket om det då eller visade bilder så här kommer de finaste. Bilden jag tog av min ring (Köpt på Glitter för en tjuga) liggandes på rosorna som fanns till bords är den jag har som header här på bloggen.

Själva fikat var bra, men det var godare på den förra Afternoon Tea-grejen vi var på – fast det stället la ner för något år sedan. Det hela kostade 195 kr för två (ordinarie pris 390 kr) och det bjöds på riktigt gott te (det måste vi köpa någon gång!), nybakade scones, chokladverk, smörgåssnittar med gurka och seafoodrullar samt jordgubbsmarmelad, lemoncurd och vispad grädde.

Var dock med om en liten incident. Då jag skulle ta en tugga av min rulle så bet jag i något hårt. Tänkte först att det var en sån där hård genomskinlig bit i kräftklon men ack där hade jag fel. Det var en sån där plastbit som man tar bort då man öppnar en burk med räkor eller kräftstjärtar. Det stod Öppna på den. Jag tyckte att det var lustigt men valde ändå att upplysa personalen om den lilla rullen – som jag förstås inte vågade äta upp efter det. Fick tre smörgåssnittar och en scone som kompensation vilket jag tyckte var rimligt. Allt utom just seafoodrullarna tyckte jag var gott men jag skulle nog aldrig betala fullpris för detta.

 

Du kanske även gillar