Den 30 maj firar vi in försommaren med en härlig tillställning där Kronfågels nya Premiumsortiment (färsk handstyckad kyckling med skinnet bevarat) och säsongens Grill står i fokus. Kronfågels kock Magnus Albrektsson bjuder oss på en festlig måltid med tillbehör och smaker som vi inte kommer att få nog av.  På plats finns också Kronfågels grillmästare Jimmy Persson som lär oss allt om trenden att lägga kyckling på grillen. Vi får tips på hur man gör för att den grillade kycklingen ska bli riktigt saftig och god.

Under kvällen har vi flera småtävlingar med flera fina priser i potten. Ett litet tips för att lyckas så bra som möjligt är att förbereda dina vänner på Facebook och Twitter. Vem vet, det kanske erbjuds en och annan livlina?

Utöver detta kommer även den som ger bäst/godast feedback i samband med eller efter Spottingen att belönas med middag för en hel helg med Kronfågel.

Drop in från kl 17.30 och kl 18.00 kör vi igång i Lantmännens härliga öppna lokaler med stor uteplats. Vi vet av erfarenhet att våra event är väldigt populära och gärna drar ut på tiden. Klockan 20.00 stänger dock grillen och vi måste bege oss hem, eller i alla fall utrymma lokalerna.

Det nya Premiumsortimentet består av handstyckade, förstklassiga råvaror från någon av Kronfågels 46 svenska gårdar. Detaljerna är kycklingbröst med skinn, urbenade kycklinglår med skinn och kycklingbröst med del av vinge. Den sistnämnda är en helt ny styckningsdetalj från Kronfågelköket.

Du kanske även gillar