RESEDAGBOK Lördag 25 Februari

Efter en tur ner till vattnet för mitt första dopp i havet på denna resa så satt jag förmodligen på tok för länge i min blöta baddräkt innan jag gick på toaletten och satte på mig något torrt. Får se om jag klarar mig från att få urinvägsinfektion den här resan. Det vore ju inte hela världen om så inte är fallet men man vill ju inte gå runt och må dåligt på en sån här härlig resa.

Vi åt en god frukost och sedan en ännu bättre lunch. Goda kycklingmackor och pommes.

Efter en tur till affären där jag köpte en god iste och Håkan skaffade lite alkohol så gick vi hemåt och förberedde oss inför kvällen. Vi skulle gå till en restaurang där Elvis uppträder. Inte den sedan länge avlidna Elvis Pressley utan Thai-Elvis, en förvånansvärt bra men löjlig imitatör.

Jag beställde lite fisk, red snapper med vitvinsås, grönsaker och ris efter fördrinken, Jungle-någonting med gin. Söt och billig då de glömde ta betalt för alla våra fördrinkar sen när vi fick notan. Maten var god men då jag inte visste att ett glas vitt ingick så beställde jag ett och fick därför in två glas. Inte bra för min svaga kropp och jag blev genast full och hade roligt åt alla kåta tanter som sprang upp på scen och dansade med T-Elvis. Sen kom T-Elvis fram till borden och sjöng. Lite sing-a-long på kvällen. Mysigt. Jag garvade som fan när Elin, Håkan och Farsan fick micken i ansiktet. Elin såg helt borta ut, Håkan sjöng falskt och farsan skakade livrädd på huvudet åt att sjunga med.

Ska lägga upp videoklippen på youtube så att alla som vill får se.

Det kom även upp en svennebanan från Södertälje på scen och fick en egen liten Elvis-outfit, sen dansade han loss med T-Elvis.

Vi gick lagom till denna uppvisning och jag köpte en bananpannkaka med choklad till dessert på vägen hemåt. Jäklar vad gott! Smakar exakt som friterad banan i kinarestaurangen hemma.

Somnade som en stock när jag kom hem.

Du kanske även gillar