Jag trivs bra här i lägenheten men jag har stora drömmar. Drömmar om hus med stort kök, stort sovrum , ett bibliotek, ett biorum och framförallt ett stort badrum. Badrummet i lägenheten är så litet och duschen är liten (man vill ju ha plats för två åtminstone) och inget badkar 🙁

Här borde badrummet kallas toalettkrypin med tanke på att man kan stå mitt i och nå till allting – ingen höjdare för min del. Som tjej har man ju även hundra burkar och flaskor med skönhetsvård och annat viktigt som behöver förvaras i badrummet. Sånt finns det inte rum för. Inga skåp annat än badrumsskåpet finns här. Jag vill ha massa skåp, hyllor och en stor spegel med ordentlig belysning. Ljus, växter och mjuka handdukar.

Vill så gärna ha ett lyxigt badrum där man kan relaxa och ha veckans hemma-spa med hårinpackning, ansiktsmask, fotbad, massage och mycket mer. En bastu vore också underbart. Dyrt men underbart! Det finns så fina färdiga basturum.

Det stressas ju alldeles för mycket idag – för andra är det arbete, ungar, gym och vardagsfix, men för oss utan jobb så blir det stressigt på andra sätt. Vi behöver också lugn och ro och en avslappnad människa påverkar hela familjen på ett positivt sätt.

SPA-trenden är stark och det är inte svårt att förstå. Känns nästan som om vi betalar 5000 kr per år för gym & relax bara för att få den där lyxiga spakänslan och möjligheten att få komma ner i ett varmt bad, omslutas av vattnets värmande närhet och i kombination med detta också få en härlig massage på alla våra trötta, ömma muskler efter gymmet. Det finns ju billigare gym så hade vi bara den här lyxen hemma så skulle vi spara in en del varje år.

Sen finns det ännu mer lyx jag önskar mig; golvvärme i badrummet! Och i köket & hallen. Jag hade det hos föräldrarna och är nu bortskämd och vill ha det igen någon gång.I köket måste det vara ett riktigt säkerhetsgolv dock, typ Altro, för jag har sett för många vattenskadade och repade köksgolv i mitt liv.

Hoppas att min dröm blir sann någon dag, för så är det ju – har man hittat sin drömman så känns alla andra drömmar lite mindre onåbara. 🙂

Du kanske även gillar