Själv kommer jag nog aldrig ha turen att bli tillfrågad att bli någons fru, det är ju inte ovanligt att leva ihop utan ceremoni och fest i dagens värld, men man kan ju alltid drömma 😉

Tidigare så har jag tyckt att själva bröllopet är riktigt löjligt men jag har ändrat mig, det är något vackert att lova att man ska stå vid någons sida tills den dag man dör. Jag skulle aldrig ha ändrat mig om det inte vore för att jag träffat väldens underbaraste man. Inte sagt att det blir bröllop för det, men om det blivit av så hade jag nog gjort det extremt privat, helst inte berättat om det för någon utan bara mellan oss. Fast man vill ju ha en fest enbart för att fira och få presenter.

En bra bröllopspresent för mig vore en riktig espressomaskin med skummare och värmebricka, en bakmaskin i mörkt lila, presentkort på Hi-fi-klubben, IKEA eller något ställe som säljer elektronikprylar. Massagekurs, spahelg eller något annat mysigt vore trevligt. Det känns som om de flesta gåvor man får är till hushållet eller för makan men inte alltför ofta är det något kul som även maken gillar. Alla killar gillar ju inte att laga mat eller hålla på i köket tyvärr. Själv tycker jag om praktiska saker men elektronik är roligare!

bröllopsgåvan.se så kan man hitta fler tips på bra gåvor om man blir bjuden på bröllop. Jag har aldrig varit på ett bröllop men hoppas att jag blir inbjuden någon gång i framtiden.

Sponsrat inlägg

Du kanske även gillar