Jag ska skriva om hela resan när jag kommer hem, men första dagen här var innehållsrik även fast jag skippade alla pass och körde mitt egna race.

Då jag vaknade med migrän så ville jag ta det lugnt så när vi vid välkomstmötet fick veta att man kunde tävla i fotoorientering så nappade jag på det direkt.

Tror jag var ute och promenerade i fyra timmar totalt men jag fick tag på alla de 25 bilderna och fick ett rejält träningspass på köpet. Råkade få en eller två blåsor under foten också men jag överlever. Finns mycket att göra här som inte kräver fotarbete. Kanske tar och kör styrka och yoga imorgon. Ska se vad som står på schemat.

Nu ska jag sova för imorgon vid 11 har jag bokat tid hos naprapaten för att kolla upp min nacke som ger mig mer huvudvärk än den borde.

Kan passa på att gnälla på Runners Store här på hotellet. Testade en XL-tröja från Asics och den satt som korvskinn. I träningströjorna från HM har jag L och XL i de från Gina Tricot. Nog är jag tjock, men inte SÅ tjock! De har bara upp till XL också så jag kan inte köpa något! Blev riktigt besviken över utbudet, och killstorlekarna är fel passform och finns förstås inte i lila eller ens svart så minus för det med.

Känns som om jag bara tränar för att få på mig kläder från tillverkare som har fel storleksbedömning. Vill ha en snygg vindjacka!

Fortsättning följer…

Du kanske även gillar