Chester & Yoshi

Jag hatar att fotografera med min iPhone 6, då den inte klarar av att ta bilder i mörkare miljöer och de blir alldeles brusiga och fula. Men ibland så har jag inte kameran till hands och då får det bli iPhonebilder ändå.

Hur kan man inte älska katter när man ser bilderna på Chester (randig) och Yoshi (grå & vit.) Våra små bebisar ❤️ Dom är riktiga bråkstakar till och från, men man blir aldrig arg om de river ner något eller tuggar på min laptop, för det går bara inte. Brukar bara säga till, lyfta bort dom och sedan ignorera dom. Man får ingen uppmärksamhet om man beter sig illa och uppmärksamhet är något de älskar så det fungerar bra. Just nu springer de runt och jagar varandra.

De kvittrar lite som fåglar nu när de är små, pratar inte överdrivet mycket. Chester har dock låtit täppt i nosen (när han sover) sedan vi fick hem honom så det är vi oroliga för även om han är pigg och matglad som få. De ska kastreras snart så vi ska ändå till veterinärer och kan kolla upp så att han inte har någon infektion i kroppen eller allergi. Sen håller han på och “snuttar” på filtar, alltså suger och tuggar som kattungar gör på sin mamma, men det är inget problem annat än för filten 😛

I veckan så ska vi bygga klart kattskyddet på balkongen så att det är säkert för katterna att vistas där ute i sommar om vi vill lufta. Jag är dock väldigt nojig av mig och kommer inte låta dom vara obevakade där ute så länge de är små och inte har fått till den smidighet och klipskhet som de flesta vuxna katter har. Men skönt att få balkongen nätat då till och med jag tycker att det är läskigt där ute.

Du kanske även gillar