image

Jag önskar att vi hade möjlighet att bo lite längre på ett ställe, för det är så lockande att inreda den här tillfälliga lägenheten – som min älskling hyr – med fina saker i lagom tid till sommaren.

Skaffa sköna utemöbler till balkongen så att vi kan sitta och mysa tillsammans där ute under varma sommarkvällar, dricka ett glas vin och läsa en bra bok, äta middag ute, grilla och allt det där man gör på sommaren.

Vad skulle man välja, en soffgrupp eller ett matbord för flera? Just nu hade nog ett matbord för utomhusbruk varit mest lämpligt här då vi inte har något köksbord i lägenheten tack vare mitt skrivbord som står i köket istället.

Just den här snygga loungegruppen heter Lyan och ser förbaskat trevlig ut. Jag hade nog inte valt ljusa dynor dock, men annars så hade den varit en bra balkongmöbel. Lite filtar, kuddar och växter gör så mycket!

Jag älskar konstrotting när det kommer till utemöbler, det känns betydligt mer stabilt än vanliga plaststolar och mer fogligt än trä och metall. Hoppas att vi har råd att köpa åtminstone en liten möbel till balkongen för just nu kan man inte göra ett dugg där ute. Vilket slöseri på en fin balkong!

Du kanske även gillar