160217-21

Även kattboxen har jag gjort en unboxing på och den kostade bara 299 kr medan innehållets värde låg på ca 369 kr. Det är väldigt prisvärt, men jag kommer nog att prenumerera på den mindre lådan hädanefter då det blir lite för dyrt med kattsand, kattmat plus boxen varje månad. Det är dyrt att vara kattägare.

Det man fick i boxen var:

  • Hill’s Science Plan Optimal Care (värde 79 kr)
  • MUSH Vaisto Cat (värde 59 kr)
  • Petsport Flash Light Up (värde 39 kr)
  • AFP Jumbo Prassel (värde 79 kr)
  • JW Pet Dörrfästeleksak (värde 46 kr)
  • Yeowww Catnip Stinkies (värde 59 kr)
  • Pawise Marble Ball (värde 7 kr)

Maten från Hill’s Science Plan var så populär att jag beställde en större påse ganska omgående, fast anpassad till kastrerade katter. Påsen från MUSH som man kan hämta ut med kupong har jag inte hittat i någon butik än, men den verkar vara intressant för våra katter. Den blinkande bollen var kul så länge den inte blinkade och bara studsade, katterna blev för distraherade av ljuset för att vilja leka med den. Den stora gnagaren som prasslade var inte lika populär som jag först trodde, den var lite för stor och otymplig att släpa runt på för katterna. Dörrleksaken var inte alls bra, den går knappt att fästa på våra dörrar och det låter hemskt när katterna försöker leka med den. Den lilla Kattmynta-fisken var poppis, men krävde att vi kastade runt den. Sen har vi bollen, som var riktigt bra – den har nu försvunnit efter många timmars lek…

Nästa gång blir det nog den mindre lådan (som inte är lika fint blå tyvärr ?) eller så blir det en box lite mer sällan, men jag prenumererar gärna på en liten låda med kattprylar/godis för katterna älskade verkligen att få öppna den.

Det här är för övrigt inget samarbete eller sponsrat inlägg.

160217-22 160217-23

 

Du kanske även gillar