Jag försöker alltid att hitta den bästa maten till mina katter, men det är svårt att testa något nytt då mina katter är känsliga och det har hänt mer än en gång att de spyr upp nyheterna. Men den här maten lät lovande och jag vill gärna att katterna ska få äta mer mjukmat än de gör idag, så plockade på eget bevåg upp de fyra sorterna på Ica när jag var där senast. Återkommer med en uppdatering när vi har testat alla sorterna, men hittills så verkar Yoshi vara mer förtjust i maten än Chester. De är båda skeptiska till paté och föredrar mat i sås, men det viktigaste är hur deras magar hanterar maten.

Katter och hundar är en del av familjen och förtjänar riktig mat precis som alla andra. Med naturliga, hälsosamma och goda ingredienser.

… Vem är Lily? Lily är en pigg borderterrier som kom till Henrietta Morrison som valp. Dessvärre led Lily av en irriterande hudåkomma. Henrietta provade då att byta ut den vanliga hundmaten mot egenlagad, som ett experiment för att se om Lily skulle bli bättre. Och det fungerade, Lilys besvär försvann. Det var då Henrietta bestämde sig för att ge fler djur möjlighet att få njuta av riktig mat.

… Maten består av riktigt kött, ekologiskt spannmål, ekologiska grönsaker, ekologisk frukt och örter. Alla våra recept innehåller bara de bästa ingredienserna, inte köttmjöl eller animaliska biprodukter, säger Henrietta Morrison.

… Genom åren har otaliga hussar och mattar hört av sig till oss. De berättar att deras katter och hundar har fått bättre päls, mer energi och mindre problem med matsmältningen tack vare Lily’s Kitchen.

… I hemlandet Storbritannien har Henrietta Morrison och Lily’s Kitchen belönats med flera utmärkelser, bland annat The Queen’s Award for Enterprise i kategorin innovation. – dognews.se

Catch of the day (85 g), Whisker Licken Chicken (85 g), Poultry Pie (85 g), Hunter’s hotpot (85 g)

Du kanske även gillar