Vi har haft en fantastisk lördag med fantastiskt väder och fantastiskt sällskap. Ätit supergoda burgare, tittat på en film (Logan) och spelat Mario Kart 8. Vi var även och handlade lite snacks till filmen. Passade på att köpa lite smått och gott när vi ändå var på affären. Två pocketböcker för 79 kronor hamnade i korgen ihop med en rosa metallbricka som jag inte riktigt vet vad ska ha till, men den var fin 😛 Känner mig lite som en kråka som vill ha fina saker i mitt bo.

Jag tog och sprang 8 km igår så jag tänker ta det lugnt både idag och imorgon för att inte slita på kroppen inför VårRuset på måndag. Det är ofta det största felet man kan göra med träningen, att man tränar antingen för lite eller för mycket. I landet lagom så tränar man lagom mycket, så det så 😀

Men jag måste cykla iväg och hämta min nummerlapp inför loppet imorgon kl 10 på morgonen, så vi får se hur det går. Dags att gå och lägga sig det vill säga. För det är mors dag nu på söndagen och då ska vi åka till älsklingens mamma. Sen så kommer min mamma hit på måndag. Det ska bli kul!

Du kanske även gillar