Hågadalen

Kände mig så fruktansvärt lat förra veckan när jag inte orkade träna, så därför kommer jag att försöka jogga varje dag den här veckan istället! Det är inte långt kvar till mina två lopp och jag vill inte flåsa så som jag gjorde idag när jag sprang runt halva Eriksberg. Målet har alltid att varit att kunna springa milen utan problem, men vägen dit från 130 kg är lång. Nästan alla mina träningskläder behöver bytas ut nu också, tappar nästan mina tajta byxor när jag springer och sport-bh:n ger inte längre ett lika bra stöd.

Synd att Indiska inte har mer sportkläder annat än för yoga, för jag hade turen att vinna ett presentkort i en tävling Adtraction hade för ett tag sedan. Jag beställde bland annat jeans, några toppar och en hel del doftprodukter ur deras Clean cotton-serie. Det blev även två par byxor åt morsan som jag hoppas att hon kommer att tycka om. Ville hemskt gärna ha den fina väskan jag testade i inlägget jag vann med, men de hade inte den online tyvärr. Får hålla utkik i butik istället.

Nu blir det ett långt bad där jag tänker läsa klart ännu en bok. Bokbloggen uppdateras mer flitigt nu när jag har så många recensionsex att läsa inför bokträffar nu i maj.

Hågadalen

Du kanske även gillar