RESEDAGBOK Onsdag 29 Februari

Ännu en dag i paradiset. Trött som fan, men upp i tid till frukost som serveras från 6:30 till 10. En frukost buffé fanns uppdukad vid lobbyn. Ganska nice med en kock som står och lagar till vilken sors typ av äggfrukost man kan tänkas vilja ha. Jag tog en omelett med tomat och skinka ihop med allt annat jag plockade på mig. Korv, bacon, vita bönor, croisant, rostat bröd, färsk frukt, yoghurt, bananmuffins och ananasjuice.

Vi promenerade ner till stranden men den var inte mycket till strand. Skräpig och hård sand med en massa snäckskal och stenar. Man kunde gå rätt långt ut i vattnet dock, det var väldigt grunt. Såg massa fiskar på bottnen som simmade runt våra fötter. Jag badades inte utan vadade mest runt. Vi planerade att ge oss ut med båt runt öarna senare på dagen men när det väl var dags så orkade jag inte. Ville sova lite mer och stanna undan från solen.

De kom tillbaka sent och vid middagstid så gick vi till en restaurang nere vid vattnet. Där käkade jag en gryta med kokosmjölk och röd curry. Väldigt het dock och jag orkade inte äta upp allt. Munnen brände men på vägen hem handlade jag lite bröd på bageriet i närheten. De hade ett riktigt gott Milk bread. Sött och mättande om man behövde ha ett mellanmål.

Du kanske även gillar